Brouwer Systeemplafonds
Brouwer Systeemplafonds
Brouwer Systeemplafonds
Brouwer Systeemplafonds

Brouwer Systeemplafonds, al bijna 40 jaar een begrip in Utrecht.

frontpage

Het belang van een plafond voor een binnenruimte wordt vaak onderschat. Of het nu een huis of een kantoorruimte betreft, het plafond heeft een belangrijk effect op de uitstraling van uw interieur.

Los van de uitstraling vervult een systeemplafond verschillende zinvolle functies. Zo kunnen boven een systeemplafond kabels, luchtkanalen en afvoerpijpen worden weggewerkt. Systeemplafonds kunnen een brandwerende werking hebben, isoleren en beïnvloeden de akoestiek van de binnenruimte.

Het is van belang te inventariseren welke functies uw plafond moet vervullen, alvorens u besluit welk type (systeem)plafond u laat plaatsen. Hierbij wilt u uiteraard niets aan het toeval overlaten en schakelt u een specialist in.

Brouwer Systeemplafonds is gevestigd in Soest - centraal gelegen in de driehoek Utrecht, Amersfoort, Almere - en is al bijna 40 jaar een begrip in de regio. Als ervaren partner helpt Brouwer Systeemplafonds u graag met de juiste keuze uit en installatie van de verschillende soorten systeemplafonds.

Systeemplafonds vinden hun toepassing in zowel zakelijk als particulier gebruik. Zo vindt u systeemplafonds in kantoren, winkels, scholen en ziekenhuizen, maar ook in uw particuliere woning kunnen systeemplafonds erg decoratief en functioneel zijn! U kunt zelfs uw plafondplaten laten printen in een door uw gewenst design.

partners
Op al onze leveringen gelden de voorwaarden, volgens de Nederlandse Onderneming voor Afbouwbedrijven, zoals gedeponeerd onder Kvk nr. 30171023.