Brouwer Systeemplafonds
Brouwer Systeemplafonds
Brouwer Systeemplafonds
Brouwer Systeemplafonds

Luxalon lamellenplafonds, ook in de regio Utrecht

frontpage

Een lamellenplafond wordt samengesteld uit hoogwaardige aluminium latprofielen. Het voordeel van dit hoogwaardige aluminium plafond is dat het roestvrij en vochtbestendig is. Bovendien is een lamellenplafond erg makkelijk in het onderhoud. De panelen zijn per stuk (de-)monteerbaar. De tussenruimte blijft daardoor toegankelijk.

Lamellenplafonds zijn breed inzetbaar. Ze worden onder andere toegepast in natte ruimtes zoals keuken, WC en badkamer, maar ook in woon- en slaapkamer, kantoor- en entree ruimte. Lamellenplafonds zijn in verschillende afmetingen en kleuren beschikbaar.

Ook heeft Luxalon een uitgebreid assortiment aan Led inbouwspots.

Zelfs het inbouwen van een audioset met speakers is mogelijk. Hiermee kunt u muziek van uw smartphone, tablet of laptop, via draadloze verbinding beluisteren.

Ontspannen luisteren naar uw favoriete muziek in iedere gewenste ruimte.

Brouwer Systeemplafonds heeft reeds jaren ervaring met plaatsen van lamellenplafonds in de meest uiteenlopende projecten. Door de centrale ligging in Soest, provincie Utrecht, is heel Nederland het werkgebied van Brouwer Systeemplafonds.

partners
Op al onze leveringen gelden de voorwaarden, volgens de Nederlandse Onderneming voor Afbouwbedrijven, zoals gedeponeerd onder Kvk nr. 30171023.