Menu

Algemene voorwaarden

De garantie van écht vakwerk met NOA-Afbouwgarantie!

Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft meer aan zekerheid en garantie. Daarom geven wij op alle werkzaamheden NOA-Afbouwgarantie. Omdat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) hanteren wij de algemene consumentenvoorwaarden voor het afbouwbedrijf in Nederland.

Over deze voorwaarden zijn afspraken gemaakt met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Hierin zijn de rechten en plichten van u als opdrachtgever en wij– als opdrachtnemer – helder vastgelegd. Daarom hebben wij geen kleine lettertjes contracten. Het keurmerk staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor duidelijkheid: heldere offertes, duidelijke afspraken en probleemoplossend vermogen. Zo mag u van ons verwachten dat wij ons volledig inzetten om uw planning te realiseren en dat we waar nodig met u meedenken en adviseren.

Op de website van onze vereniging vindt u meer informatie over NOA-Afbouwgarantie. Op werkzaamheden die ik voor aannemers, woningcorporaties en andere opdrachtgevers handelend als beroep of bedrijf uitvoeren, hanteren wij de algemene voorwaarden zakelijk verkeer voor afbouwbedrijven.

Voor vragen neem contact op

Brouwer Systeemplafonds

Energieweg 2A
3762 ET Soest

T: 035 - 603 79 00
E: info@brouwersysteemplafonds.nl

Meer informatie

Neem contact op

Heeft u vragen of ontvangt u graag een offerte?

Contact

Certificaten