Menu

Onze merken

Armstrong

Leverancier van hardminerale plafondplaten. Leverbaar in diverse dessins, kleuren en afmetingen. Deze platen hebben een hoge geluidsabsorptiewaarde.

Meer informatie


OWA

Leverancier van hardminerale plafondplaten. Leverbaar in diverse dessins, kleuren en afmetingen.

Meer informatie


Rockfon

Rockfon is onze leverancier van zachte minerale plafondplaten op basis van onbrandbare en kiemvrije steenwol. Rockfon plafondplaten zorgen voor een zeer goede geluidsabsorptie. Is in vele soorten, kleuren, structuren en afmetingen leverbaar. Wordt veel toegepast in kantoren en natte ruimtes. U kunt bij ons vrijblijvend informatie aanvragen.

Meer informatie


Luxalon Lamellenplafond

Veelal toegepast in badkamers, keukens of overkappingen vanwege de unieke onderhoudsvrije eigenschappen van de lamellen. Geen roest, geen condensvorming. Deze lamellen worden ook veel in zwembaden gebruikt. Voor advies en om tot een goede keuze te komen kunt u onze Showroom op afspraak bezoeken. Wij beschikken over een uitgebreide Info standaard van Luxalon.

Meer informatie


Akma

Onze leverancier van plafondeilanden. Plafondeilanden zijn specifiek bedoeld voor ruimtes met geluidsproblemen. Ruimtes waar geluidsabsorptie noodzakelijk is, maar waar geen systeemplafond mogelijk is. Deze eilanden zijn in diverse maten en dessins leverbaar. Ze bestaan uit een aluminium of wit kader met daarin een geluidsabsorberende plafondplaat, bijvoorbeeld een Rockfon plaat. Akma kan ook plafondeilanden leveren met een (door u aangeleverde) print.

Meer informatie


Ecophon

Specialist in akoestische plafondpanelen, wanddecoraties en een uitgebreid assortiment in plafondplaten. O.a. Ecophon Hygiene, toepasbaar in grootkeukens, voedingsmiddelenindustrie, slachterijen, laboratoria, brouwerijen, chemische en farmaceutische industrie, ziekenhuizen, operatiekamers.

Meer informatie


 

 

Brouwer Systeemplafonds

Energieweg 2A
3762 ET Soest

T: 035 - 603 79 00
E: info@brouwersysteemplafonds.nl

Meer informatie

Neem contact op

Heeft u vragen of ontvangt u graag een offerte?

Contact

Certificaten